TRELO – „TRUCK EXPO’21” parodoje Bulgarijoje, Plovdive

Birželio 10-12 dienomis TRELO komanda dalyvavo „TRUCK EXPO 2021“ parodoje. Tai – didžiausia Bulgarijoje kiekvienais metais vykstanti sunkiojo transporto sektoriaus paroda, kasmet suburianti per 6 – 8 tūkstančių dalyvių. Kol dar įspūdžiai po parodos švieži, apie TRELO dalyvavimą diskutavome su Pardavimų direktoriumi Edgaru Plauška.

– Edgarai, „TRUCK EXPO 2021“ – kas tai per paroda ir kaip ji atrodė šių metų kontekste?

– „TRUCK EXPO 2021“ yra didžiausia kiekvienais metais Bulgarijoje vykstanti sunkiojo transporto paroda. Šioje parodoje savo naujausius produktus bei paslaugas pristato visi, kurių verslo veikla bent kažkiek susijusi su sunkiuoju transportu – sunkvežimių ir puspriekabių gamintojai, sunkvežimių nuomos paslaugas teikiančios įmonės, įmonės, gaminančios papildomą įrangą, remonto paslaugas teikiančios įmonės ir t.t. Verta paminėti, kad TRELO buvo vienintelė įmonė, pristačiusi tokias paslaugas (remonto paslaugas sunkvežimiams ir priekaboms bei puspriekabėms). Įprastai ši paroda kasmet sulaukia 6-8 tūkstančių lankytojų. Tiesa, šiais metais jų buvo kiek mažiau dėl koronaviruso bei papildomų reikalavimų keliautojams.

– Kokie buvo TRELO lūkesčiai dalyvaujant šioje parodoje?

– Pagrindinis lūkestis dalyvaujant šioje parodoje – rasti naujų klientų Bulgarijos rinkoje, su kuria dirbame dar sąlyginai ne ilgą laiką. Be jokios abejonės, dalyvaudami čia siekėme ir didinti TRELO prekinio ženklo žinomumą, stiprinti ryšį su jau esamais klientais ir pan. Tikrai buvo tokių parodos lankytojų, kurie priėjo prie mūsų stendo, dėkojo už gerą ir operatyvų bendradarbiavimą.

– Sprendžiant iš prie TRELO stendo priėjusių, ką galėtumėt pasakyti apie TRELO vardo žinomumą? Ar šis vardas jau žinomas Bulgarijos rinkoje?

– Sunku vienareikšmiškai atsakyti – tikrai yra tokių, kurie mus jau žino, tačiau daug kam mes buvome naujiena. Visgi, ko gero, nusvertų antroji pusė ir turėčiau pasakyti, kad TRELO vardas Bulgarijos rinkoje šiuo metu žinomas mažai, tad tai mums – puiki proga dirbti šia kryptimi Bulgarijoje. Tačiau naujus klientus labiausiai žavi greitas paslaugų suteikimo laikas ir platus remonto centrų, įsikūrusių patogiose lokacijose Belgijoje, Vokietijoje ir Prancūzijoje, tinklas.

– Apskritai, kelinta tai buvo tokio tipo paroda, kurioje dalyvavo TRELO komanda?

– Bulgarijoje tai buvo pirmoji paroda, kurioje dalyvavo TRELO, o bendra tai antra. 2019 metų lapkritį dalyvavome parodoje Lenkijoje, 2020-ieji metai buvo visiškai neprognozuojami renginių ir parodų organizatoriams dėl koronaviruso pandemijos. Dabar, kai draudimai vis atlaisvinami, atsigauna ir renginiai, tad tikiuosi, kad tokių parodų ateityje tik daugės!

– Kad jau prakalbot apie ateitį, kokie TRELO planai dėl dalyvavimo parodose užsienyje? Kur mūsų esami ir nauji klientai gali tikėtis mus išvysti ateityje?

– Noras ir vizija yra dalyvauti parodose, kurias apibrėžiame kaip savo užsienio rinką. Tai būtų Bulgarija, Rumunija, Vengrija, Lenkija, Vokietija, Ukraina ir t.t. Faktas, kad tokio tipo parodos – geriausia vieta rasti mūsų tikslinę auditoriją ir tiek su esamais, tiek su potencialiais klientais pabendrauti akis į akį.

– Dėkui už įžvalgas ir mintis ateičiai!

TRELO šioje parodoje atstovavo:

  • EDGARAS PLAUŠKA, Pardavimų direktorius
  • PAULIUS STRAVINSKAS, Personalo ir komunikacijos vadovas
  • EMIL PALINKOV, Serviso paslaugų pardavimo vadybininkas Bulgarijos rinkai
Trelo Truck Trailer Repairment 13 metų patirtis

Apie TRELO

TRELO jau nuo 2010 metų savo klientams siūlo sunkvežimių ir priekabų remonto paslaugas bei suteikia techninę pagalbą vežėjams kelyje. Mūsų paslaugų spektras itin platus: kompiuterinė diagnostika, ratų geometrijos reguliavimas, padangų montavimas ir balansavimas, pilnas transporto priemonės paruošimas techninei apžiūrai. Visus gedimus įvairių gamintojų vilkikams ir priekaboms Trelo specialistai yra pasiruošę pašalinti tiek savo remonto centruose, tiek kelyje.

  • Sąžiningumas ir patikimumas – darbų sąrašas ir kainos yra pateikiamos prieš pradedant remontą
  • Remonto centrai vežėjams patogiose lokacijose
  • Visų gamintojų vilkikų ir priekabų remonto darbai
  • Trumpas remonto laikas, nes savo sandėliuose turime dideles detalių atsargas
  • Daugiakalbis aptarnavimas visuose remonto centruose
  • Paslauga už geriausią galimą kainą
  • Pagalba kelyje

Kontaktai

Susisiekite su mumis dėl visų sunkvežimių remonto klausimų. Žemiau rasite TRELO servisų kontaktus Belgijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje ir Lietuvoje.

Trelo Truck Repair Services Europe