Atsarginių dalių sandėliai TRELO servisuose užtikrina greitą remonto paslaugų suteikimą

Sparčiai augančiam nuolatiniam prekių judėjimui, distribucijai ir didėjančiam kelionių autobusais poreikiui, greitas sunkvežimių ar kito sunkiasvorio transporto remontas tampa itin svarbiu veiksniu, lemiančiu sklandžią logistiką. 

TRELO sunkvežimių ir priekabų remonto centruose, dėl sandėliuose laikomų atsarginių dalių, kurių vertė siekia beveik 3 milijonus eurų, net 83% visų remonto darbų galime atlikti dar tą pačią dieną. Galimybė sandėliuoti atsargines dalis užtikrina greitą techninį aptarnavimą ir minimalias transporto priemonių prastovas. 

Iš anksto TRELO remonto centrų sandėlius pasiekiančios atsarginės dalys yra kruopščiai tikrinamos, kad atitiktų aukščiausios kokybės standartus. Būtent tai užtikrina efektyvų darbą ir ilgalaikius remonto rezultatus. 

Dėl vietoje sandėliuojamų dalių užtikrinami greitesni remonto procesai, o nauda, kurią gauna klientas – kone triguba: sutrumpėjusi remonto trukmė, greitas aptarnavimas ir sumažėjusios prastovos lemia ne tik sklandesnę ir efektyvesnę logistiką, bet ir mažesnius nuostolius verslui. 

Paruošk savo sunkvežimį ar autobusą ilgai kelionei dar šiandien. Skambink tiesiogiai į servisą ar registruokis, siųsdamas užklausos formą, techniniam aptarnavimui ar remontui: