• Padangos internetu už gerą kainą

    Geros padangos – didesnis vairavimo malonumas. Atraskite tinkamiausias Jūsų transporto priemonei. Žinomi gamintojai – Michelin, Greentrac, BF Goodrich ir kiti vertinami vardai.

  • Padangų keitimas ir montavimas

    Greitas padangų keitimas bei padangų montavimas. Esame savo srities ekspertai, pasirūpinantys, kad visuomet būtumėte pasiruošę įveikti kelią.

  • Padangų saugojimas

    Patikėkite savo ratus mums. TRELO Padangų Viešbutis užtikrina tinkamas laikymui sąlygas ir atlaisvina jūsų garažus ir sandėliukus.

TRELO Padangų parduotuvė

Kokybiškos žinomų gamintojų padangos ir serviso paslaugos

TRELO atstovauja „Michelin“, „BFGoodrich“, „Greentrac“ ir kitus visame pasaulyje vertinamus prekės ženklus. Padangų keitimas, montavimas, kalibravimas, saugojimas, o taip pat ir kondicionierių pildymas. TRELO Automobilių Servisas – tai greitai ir kokybiškai atliekamos paslaugos kiekvienam vairuotojui.

Kontaktai

Susisiekite su mumis dėl automobilių padangų ir serviso klausimų. Žemiau rasite TRELO automobilių servisų kontaktus Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Mažeikiuose.

28 metų patirtis

TRELO | Automobilių padangos ir servisas

Patikimų gamintojų padangos automobiliams, visureigiams, mikroautobusams ir kitoms transporto priemonėms. Platus pasirinkimas, geros kainos, greitas pristatymas visoje Lietuvoje. Galime sumontuoti, o taip pat priimti senas padangas saugojimui. Esame „Continental“, „Michelin“, „Pirelli“, „Greentrac“, „Goodyear“, „BFGoodrich“, „Hankook“ atstovai ir importuotojai Lietuvoje. Padangas perkame tiesiai iš gamintojų, todėl klientams galime pasiūlyti geras kainas ir platų asortimentą.

  • Atliekame kvalifikuotą ir greitą garantinį bei pogarantinį remontą
  • Užtikrintame aukštos kokybės konsultacijas ir paslaugas
  • Mūsų el. parduotuvėje galite rasti daugiau kaip 3,000 padangų lengviesiems automobiliams, visureigiams ir mikroautobusams
  • Esame oficialūs Michelin, BF Goodrich ir Greentrac padangų gamintojų atstovai Lietuvoje

Kokybiškos padangos internetu

Mes žinome, kiek daug reiškia padangos puikiai vairavimo patirčiai. Todėl pasirūpiname, kad mūsų asortimente būtų tokių žinomų ir visame pasalyje vertinamų prekinių ženklų kaip „Continental“, „Michelin“, „Goodyear“, „Dunlop“, „Bfgoodrich“, „Hankook“, „Greentrac“ ir kitų žinomų gamintojų žieminės, vasarinės ar universalios padangos. Perkame tiesiai iš gamintojų, todėl klientams galime pasiūlyti puikias kainas ir platų asortimentą.

Kaip pasirinkti tinkamas padangas?

Padangos yra įvairių dydžių, tipų, turi skirtingas charakteristikas. Jos yra svarbios mūsų saugumui kelyje bei vairavimo komfortui. Rinkitės pagal matmenis arba pagal automobilio modelį. Vasarinės padangos puikiai sukimba tiek su sausa, tiek su šlapia kelio danga. Jos pasižymi mažesnėmis kuro sąnaudomis ir mažesniu triukšmo lygiu. Žieminės padangos yra gaminamos iš minkštesnio gumos mišinio, todėl idealiai subalansuotos šaltajam metų sezonui. Universalios padangos yra tinkamos visus metus, kai automobiliu naudojatės nedaug.

Padangos internetu – kodėl verta pirkti pas mus?

Turėdami ilgametę patirtį transporto sektoriuje, žinome, kaip Lietuvos orai kelia daugybę iššūkių ir jūsų padangoms tenka juos visus atlaikyti, todėl vairuotojams reikia gerų, patvarių padangų. Kruopščiai renkamės savo partnerius ir siūlome tik tokius gamintojus, kuriais pasitikime. Mes – savo srities profesionalai, kuriais galite pasitikėti

Jūsų saugumas kelyje – tai daugiau nei tik geros padangos

Jūsų saugumui svarbu ne tik tinkamos padangos, tačiau ir tinkamai sureguliuoti žibintai, reikiamas padangų protektoriaus gylis, tvarkingi ratai. Pravartu šaltuoju metų sezonu savo automobilyje turėti kokybišką ledo grandiklį ir šluotelę, kad galėtumėte saugiai nuvalyti nuo stiklų susidariusį ledo sluoksnį ir pašalinti sniegą. Naudokite tinkamą sezonui langų plovimo skystį, kad užtikrintumėte gerą matomumą.